top of page

fre. 24. mai

|

Sogndalsfjøra

Klubbtur til Sogndal

Morten og Karsten inviterer til klubbtur! Vi møtes i Sogndal for en helg med klatring og sosialt samvær.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Klubbtur til Sogndal
Klubbtur til Sogndal

Tid og sted

24. mai 2024, 19:00 – 26. mai 2024, 23:00

Sogndalsfjøra, Sogndalsfjøra, Norge

Gjester

Om arrangementet

Bli med på en helg med uteklatring (så sant været tillater dette) til Sogndal for å klatre! Vi Samler opp interreserte og bestiller hytter på Kjørnes Camping og Fjordhytter så sant de har plass til oss. Meld interesse innen 10.mai for fellesbooking, eller ta turen i egen regi :)

Vi ser helst at alle som ønsker å ta turen er selvhjulpne mtp sikring, men vi kan være behjelpelige med veiledning og oppfordrer til å spørre mer rutta klatrere om det er noen spørsmål man sitter med. Hovedsakelig tenker vi at vi besøker klatrefeltet Kvam nært Sogndalsfjøra. Her er det klatring som passer alle ferdighetsnivå, men hver enkelt er helt frie til å klatre hvor man vil!

Har du lite eller ingen erfaring med uteklatring? Karsten stiller seg til disposisjon halve lørdagen om det kunne vise seg behov for et lite kurs i sportsklatring hvor vi går gjennom det aller viktigste. Dette må eventuelle interesserte melde seg på og vil koste 400,- som går til klubbkassa!

Ut fra gruppa som eventuelt blir med, antall og lignende ser vi på en form for felles middag på lørdagen. Endten om vi griller ved hyttene eller går ut for å spise.

Si fra på forhånd om du har et behov for å låne utstyr av klubben!

Klyv på!

Dele dette arrangementet

bottom of page