top of page
DSC_5622-Forbedret-NR.jpg

Tirsdager og torsdager kl. 17-20 har vi klubbkvelder i Valdres Storhall. Torsdager i tidsrommet mellom høstferien og påske. Dette er en fin arena for å prøve seg på klatring, men også for å støte!

Dette er en klatrekveld som er åpen for alle, men etter kl. 19 prioriteres ungdom/voksen som er interesserte i egentrening.

På klubbkvelden er det en vakt som har hovedansvaret, hen kan ikke sikre andre, men bistår gjerne om det er noen spørsmål eller om man ønsker å leie utstyr. Ta gjerne kontakt med klatreklubben før klubbkvelden, så kan det være mulighet for å leie en instruktør eller bare få litt ekstra oppfølging.

Priser:

Klatring for medlem                           50,-

Klatring for ikke-medlem                 100,-

Utstyrspakke (Sko, sele og brems)  65,-

Ønsker du å bidra?

Vi har et ønske om å få til aktiviteter på klubbkveldene våre, så er dette noe du tenker kan være morsomt å bidra på, så ta gjerne kontakt med oss og meld interesse. Desto flere vi er til å hjelpe til, desto mindre faller på hver enkelt. For å stå vakt må man ha godkjent klatreinstruktør inne, dette er en sertifisering for at man kan holde organisert klatreaktivitet innendørs og holde kurs. Vi har mulighet for å utdanne våre egne instruktører, så har du klatret aktivt en stund og ønsker å ta steget videre send oss en melding!

Neste klubbkveld

 • Klubbkveld
  Klubbkveld
  Flere datoer
  tir. 03. sep.
  Leira i Valdres
  03. sep. 2024, 17:00 – 20:00
  Leira i Valdres, Skulevegen 18, 2920 Leira i Valdres, Norge
  03. sep. 2024, 17:00 – 20:00
  Leira i Valdres, Skulevegen 18, 2920 Leira i Valdres, Norge
  Klatrekveld for klubbens medlemmer og tilreisende!
bottom of page