top of page

man. 27. nov.

|

Valdres Storhall

Brattkort

Klar for å klatre litt selv også? For å sikre noen på led inne må du ha Brattkort. Med brattkortet er du kvalifisert til å sikre både topptau- og ledklatring.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Brattkort
Brattkort

Tid og sted

27. nov. 2023, 17:00 – 21:00

Valdres Storhall, Skulevegen 18, 2920 Leira i Valdres, Norge

Gjester

Om arrangementet

Klar for å klatre litt selv også? For å sikre noen på led må du ha Brattkort. Med brattkortet er du kvalifisert til å sikre både topptau- og ledklatring.

Dette er del 2 i kvalifiseringen. Det betyr at for å kunne ta dette kurset må du ha deltatt og fått godkjent topptaukurset tidligere. Kursene kan tas rett etter hverandre og krever ingen forkunnskaper. 

Utstyr (sko, taubrems, kalkpose og sele) kan leies på stedet.

Selve brattkortprøven for bestått brattkortkompetanse tas ved et senere tidspunkt. Dette er for at kursdeltakerne skal få tid til å praktisere teorien. Vi oppfordrer derfor kursdeltakerne til å delta aktivt på klubbkvelder for veiledning og støtte i øvingen. Det kommer til å være ekstra klatreleder tilstede et par klubbkvelder etter kurset for å kunne bevitne og godkjenne brattkortprøven. Disse datoene vil annonseres fortløpende.

Skal du sikre noen innendørs i Norge så er det påbudt å ha Topptau- eller Brattkort.

Aldersgrense: 13 år.

Pris: Medlem: 900 kr 

Ikke-medlem: 1500 kr

(Du kan bli medlem av Valdres klatreklubb.)

Avbestillingsvilkår:

Kostnadsfri avbestilling minimum 7 dager før det aktuelle kurset. Alle avbestillinger skal sendes per e-post til valdresklatrek@gmail.com. Ved senere avbestilling faktureres halve beløpet. Ved manglende oppmøte faktureres hele kursavgiften.

(Kvalifiseringen har byttet navn frem og tilbake et par ganger. Først het den Brattkort, så byttet den navn til Ledkort, og nå heter den Brattkort igjen. Dersom du har et Ledkort er dette det samme som Brattkort, og er gyldig for akkurat det samme. Du trenger ikke nytt kort, men hvis du allikevel ønsker det kan du bestille Brattkort på brattkompetanse.no.)

Dele dette arrangementet

bottom of page